keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Seitsemäs joki - Luku 20

Seitsemäs joki - Luku 20

  Olen alkanut julkaista viikoittain eri aiheisia Sapattitutkielmia jo vuoden 2023 alusta alkaen ja aion jatkaa niiden tekemistä niin kauan kuin saan voimaa ylhäältä. Alla linkki viimeisimpään tutkielmaan tänään 12.7.2024

Shabat Shalom!

  Kerron tarkoin kahdesta profeetallisesta enneunesta, jotka näin alkuviikosta. Tarkastelkaamme ja pohtikaamme niiden merkitystä!
- Laulu: Luoksesi, Herra, saan tulla https://www.youtube.com/watch?v=m3L3oOVrBVw


Päivitys 18.9.2024

  Jos tahdot seurata, mitä blogger-kirjoituksia olen laatinut, niin valitse aihe seuraavasta blogger-luettelosta ja ala lukea!
https://www.blogger.com/profile/16211309145449058460

  Voit lukea myös aina uusimman Raamattututkielmani, jonka julkaisen viikoittain, perjantaisin hieman puolenpäivän jälkeen, sillä laadin sen suomeksi ja englanniksi. Koska viisi messiaanisten juutalaisten englanninkielistä fb-ryhmää edellyttävät tutkielmien laatimista englanniksi ja hyvissä ajoin, niin teen jakelun samanaikaisesti kuhunkin ryhmään, joista esim. Uusi Seelanti ja Australia ovat aikavyöhykkeillä 7-8 tuntia meidän aikavyöhykkeen edellä. Teen jakelun silloin myös "X":än molemmilla kielillä, samoin Istagramiin ja lisäksi noin 20:lle tutulle gmaililla.

  Tässä linkki uusimpaan Raamattututkielmaani, josta sinun tulee klikata sen nimeä, jotta tutkielma avautuu. Lisäksi voit hakurilla etsiä tutkielmia aina vuoden 2022 syksystä alkaen: https://yakov-tutkielmia-sapattina.blogspot.com/

  Löydät minut "X":stä nimellä Leif Norrgård https://twitter.com/ApostKristitty
Huomioithan, että nykyisin sinun pitää ensin kirjautua X:än!

  Löydät minut Instagramista: https://www.instagram.com/norrgard.leif








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti