keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Seitsemäs joki - Luku 19


Näkemäni uni 17.-18.3.2020 välisenä yönä

Olin unessa joutunut sairaalaan ja makasin sairasvuoteella. Vasemmalla puolellani istui mietteliäänä mieslääkäri ja oikealla puolellani ollut sairaanhoitajanainen tutki kurkkuani. Hän sanoi: "Kitalakesi yläosassa on iso kasvain, mutta myös sen leikkaushoito on jo maksettu."

Koin väkevää Pyhän Hengen läsnäoloa ja tunnistin mieslääkärin olevan itse Adonai Yeshua HaMashiach! Hän ja sairaanhoitajanainen olivat pukeutuneina hohtavan valkoisiin vaatteisiin.

Nykyisin täällä Turussa on sairaalan henkilökunnalla vaaleanvihreät asusteet.

Tuo maininta, että leikkaushoitoni on jo maksettu vei ajatukseni Golgatan ristille, jossa myös minun syntini ja sairauteni sovitettiin.

Lukijalle: Myös sinun syntisi ja sairautesi sovitettiin siellä ja voit ottaa uskossa vastaan syntiesi anteeksisaamisen lisäksi myös terveyden, jos annat Adonai Yeshuan Sanansa ja Pyhän Hengen kautta vaikuttaa sinussa uskoa siihen.

Uskokin on lahjaa ja sitä on lupa anoa ilmaiseksi!

- - -

Näin jälleen unen:



Näin 26.-27.4.2020 välisenä yönä unen, joka on vaan sinnikkäästi pysynyt mielessäni ja siksi jaan sen täällä tänään 30.4.2020. Se oli seuraava:

Olin palaamassa erään työkaverini kanssa töistä kotiin. Kävelimme useiden eri viljavainioiden vieritse. Kesä oli kääntymässä sadonkorjuuaikaan ja pelloilla oli paljon vettä. Näin vehnä-, ohra- ja ruispeltojen viljan menneen piloille liiallisten sateiden vuoksi. Vilja oli märäntynyt pystyyn!

Ainoita poikkeuksia olivat kaurapellot. Kauran tähkät ja jyvät olivat isoja ja täyteläisiä, mitä suuresti ihmettelin!

En ole maanviljelijä, enkä tunne eri viljalajien sateenkestävyyttä. Sen tiedän, että jos ilmatieteenlaitoksen ennuste erittäin lämpimästä kesästä pitää paikkansa ja jos tulee noin joka toinen päivä sadekuuroja kuten tapahtui EM:n, Euroopan Yleisurheilu- kilpailujen aikana Helsingissä 1994, niin Suomessa kannattaa viljellä maissia ainakin Etelä-Suomen pelloilla. 🤔

PS. Eräs uskonveli Trollbäcken'issä, liki Tukholmaa, viljeli noin 15 vuotta sitten maissia 1 aarin alalla ja sai niin suuren sadon, että siitä riitti syödä yli vuoden ajaksi koko perheelle ja jakaa useille tutuille. Silloinkin oli lämmin ja sateinen kesä.

Huomiointi 27.7.2020: Heinäkuu on ollut paikoin harvinaisen sateinen ja sateet ja ukkoset valtaavat taas Suomen.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006583708.html 

Huomiointi 29.9.2020: SYKSYN VAIKEAT KORJUUOLOSUHTEET LISÄÄVÄT EPÄVARMUUTTA SUOMEN VILJAMARKKINOILLA.
Suomessa korjataan selvästi viime vuoden huippusatoa pienempi sato. Hehtaarisadot jäävät selvästi viime vuoden tasosta kuivan alkukesän takia. (Syksy on ollut hyvin sateinen.)
https://www.vyr.fi/fin/ajankohtaista/uutiset/2020/09/ptt-syksyn-vaikeat-korjuuolosuhteet-lisaavat-epavarmuutta-suomen-viljamarkkinoilla/ 
 



RAAMATUN LÄÄKE COVID-19 TAUTIA VASTAAN!

Raamattu on luotettava myös terveyskirjastona!
   

  Kun länsimaiden ihmiset nykyisin sairastuvat, he kääntyvät lähes aina etsimään heti apua erilaisista lääkkeistä ja vakavan sairauden vuoksi he turvautuvat ensiksi lääkärien apuun. Näin menettelevät myös useimmat kristityt epäuskossaan, vaikka he rukoilevat päivittäin apua ylhäältä. 

  Löydämme kuitenkin Raamatusta varoittavan esimerkin siitä, että eräs Juudean kuningas Aasa turvautui jalkakipujensa vuoksi lääkärien apuun, eikä etsinyt apua Yehowalta, Israelin Elohimilta. Luemme tästä jakeen 2. Aikak.16:12.

>>Kolmantenakymmenentenä yhdeksäntenä hallitusvuotenaan Aasa sairastui jaloistaan, ja tauti yltyi ankaraksi. Sairaudestaan huolimatta hän ei etsinyt Yehowaa, vaan haki apua lääkäreiltä.<< 

  Raamatussa on useita lupauksia terveeksi tulemisesta ja terveenä pysymisestä, mutta ne ovat VT:ssa sidoksissa kuuliaisuuteen Yehowan opetuksia kohtaan ja UT:ssa terveys vastaanotetaan vain uskon kautta. 

  Luemme seuraavan lupauksen VT:sta: 2. Moos. 15:26. 
 

>>Hän sanoi: "Jos sinä kuuntelet Yehowan, sinun Elohimisi ääntä ja teet sen, mikä on oikein hänen silmissään, otat varteen hänen käskynsä ja noudatat kaikkia hänen lakejaan, minä en pane vaivaksesi yhtäkään niistä sairauksista, joilla olen vaivannut egyptiläisiä, sillä minä olen Yehowah, sinun parantajasi."<<  

  Luemme myös Vapahtajamme Yeshua HaMashiach’n antaman ohjeen UT:ssa terveeksi tulemisesta vain uskon kautta. Mark. 16:17a-18b.

>>17.a ”Nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat:…18.b …He panevat kätensä sairaiden päälle, ja nämä tulevat terveiksi.”<<

  Vapahtajamme antoi myös seuraavan myös paranemiseen soveltuvan lupauksen opetuslapsilleen: Matt. 18:19-20.

>>
19. ”Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä sopii keskenään mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa.
20. Sillä missä kaksi tahi kolme on koolla minun nimeeni, siellä minä olen heidän keskellään."
<<  

  Tuo UT:n mukainen usko on nykyisin hyvin harvinaista! Elämme näet lopun ajassa, josta Yeshua profetoi sanoen: Luuk. 18:8b.

>>
Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?"<< 

  Koska tilanne on noin vaikea ja Pyhän Hengen armolahjojen raitis käyttö on erittäin harvinaista, on Raamatussa annettu myös muita ohjeita siihen, miten voimme parantua hengenvaarallisista sairauksista. Seuraavassa kerron erään esimerkin elämästäni koskien COVID-19 tautia ja millaisen ohjeen sain Raamatusta, kun se iski minuun. 
   

Aluksi hieman taustaa tilanteesta

  

Eräs nuori uskonveli kävi luonani 2.5.2020

 

  Mieleeni tuli sitä ennen ajatus, että koska tuo uskonveli oli asunut pääkaupunkiseudulla vajaan vuoden ajan ja siellä on COVID-19 tautia eli coronaa esiintynyt kaikkein eniten koko Suomessa, niin minulla olisi suuri vaara saada tuo tauti hänen kauttaan. Hän soitti ja sanoi muuttaneensa Turkuun.

  Otin siis tietoisen riskin kutsuessani hänet tutkimaan kanssani Raamattua ja rukoilemaan. Kuulun nimittäin 5-kertaisesti riskiryhmään: 1) (vuonna 2020) Olin 71-vuotias, 2) Minulla oli diagnosoitu sydämen vajaatoiminta, sillä mitraaliläppä vuotaa, 3) Minulla oli diagnosoitu keuhkoastma, 4) keuhkoahtauma ja 5) keuhkojeni hapenottokyky oli alentunut toimistohuoneeseeni raitisilmaputkea myöten tulleiden dieselkaasujen vuoksi. 
 

  Keskustelimme sen uskonveljen kanssa ilman hengityssuojainta. Annoin tapaamisen lopussa hänelle lahjaksi hengityssuojaimen, ja kehotin häntä käyttämään sitä bussissa ja kaupoissa asioidessaan.

  Sain flunssan oireita jo noin 5 pv tuon tapaamisen jälkeen. Kuume nousi hieman ja aloin hikoilla kauttaaltaan, mikä tapahtuu minulle heti, jos tulee kuumetta. Vatsa tuli hyvin kipeäksi ja tunsin lihassärkyä eri puolilla kehoa. Päätä alkoi särkeä ja se jatkui useita päiviä. Otin sen vuoksi aspiriinipillerin aamuin ja illoin. 

  Myös kurkku tuli erittäin kipeäksi ja käytin lievittäviä kurkkupastilleja. Sain sellaisen nuhan, että hengitys alkoi vaikeutua, koska keuhkoihin alkoi kertyä liikaa limaa, samoin nenäonteloihin. Käytin astmalääkitystä ja se helpotti hengitystä jonkin verran.


Tapasin nuorukaisen kotonani myös 10.5.2020


  Tutkimme yhdessä Raamattua ja pohdimme tätä aikaa missä elämme. Rukoilimme useiden ajankohtaisten aiheiden puolesta. Kokous pidettiin klo 17:15 - 20:45. 

  Kerroin hänelle luettuani paljon Raamattua törmänneeni sinä päivänä kolmesti mainintaan 
”kolme päivää”. Erityisesti viimeisin kohta hyppi ikään kuin silmilleni. Yleensä se merkitsee sitä, että Yehowah puhuu. 

  Kohdat olivat seuraavat: 
- Esra 8:32 ”Kun tulimme Jerusalemiin, lepäsimme siellä kolme päivää.”
- Neh. 2:11 ”Kun olin saapunut Jerusalemiin ja ollut siellä kolme päivää,…”

- Ap.t. 9:9 ”Kolmeen päivään hän ei nähnyt mitään, ei syönyt eikä juonut.”


  Kerroin hänelle aikovani aloittaa kolmen päivän paaston, mutta tuskin juomatta mitään, koska se voi olla vaaraksi terveydelleni. Olen näet yrittänyt 23-vuotiaana paastota 3 pv ja yötä syömättä ja juomatta, mutta minun oli lopetettava se 2,5 pv:n jälkeen. Kurkku kuivui näet kokonaan. Koin silloin myös suurta pahoinvointia noiden paastopäivien aikana. 

  Sain silti silloin niin suuren voitelun rukoillessani Pyhässä Hengessä 3.:na pv:nä, että eräs koulukaverini Reijo H. sai täyttyä Pyhällä Hengellä ensi kertaa elämässään. Kun rukoilin hänen puolestaan noin tunnin, kuului kuin pommi olisi räjähtänyt hänen päänsä yläpuolella ja samassa hän täyttyi Pyhällä Hengellä ja alkoi puhua vuolaasti vierain kielin! 

  Päätin siksi aloittaa vesipaaston, eli että juon vain vettä seuraavan 3 pv:n aikana. Aloitin sen 10.5.2020 sunnuntai-iltana klo 21. Kun olin ollut syömättä ja juomatta maanantain puolipäivään ja lukiessani järjestyksessä VT:ia, oli vuorossa Esterin kirja ja sen vuoksi jatkoinkin täyspaastoa siten, että olin 3 vrk syömättä ja juomatta. 

  Tämä johtui siitä, että lukiessani jakeen Ester 4:16, tuo jae ikään kuin hyppi silmilleni ja siitä tiesin, että Elohim kehotti juuri minua olemaan syömättä ja juomatta 3 vrk! Kyseinen jae merkitsi erittäin suurta hätää ja siksi kaikki israelilaiset menivät tuohon paastoon. Siitä ymmärsin, että nyt (11.5.2020) oli kyse juuri minusta, joka olin vakavasti sairastunut!

  Luemme kyseisen jakeen olennaiset kohdat Ester 4:16 b.
>>…Paastotkaa minun tähteni, olkaa syömättä ja juomatta 3 vrk, yöt ja päivät. Myös minä paastoan palvelijattarieni kanssa…<<  

  On syytä muistuttaa, että kaikki kuningas Ahasveroksen suuressa valtakunnassa hajallaan asuvat israelilaiset, niin nuoret kuin vanhat, menivät tuohon 3 vrk:n täyspaastoon ja siellä ilmasto on kuumempi kuin täällä Suomessa. Siksi rohkaistuin tällaisena vanhuksena alkaa kyseisen täyspaaston! Päätin, että tottelen ohjetta vaikka kuolisin!



Siksi jatkoin täyspaastoa tuon jakeen Ester 4:16 vuoksi

  Kyse oli terveyspaastosta, sillä edellisinä päivinä oli keuhkoihini alkanut muodostua paljon limaa, joka vaikeutti paljon hengitystä. Jouduin sylkemään limaa kuppiin säännöllisesti päivin ja öin. Lisäksi oikea kylkeni oli niin kipeä, että oli vaikea löytää sellaista asentoa, ettei se istuessa tai nukkuessa vaivaisi minua. Kävellessä se ei onneksi vaivannut lainkaan. 

Muistiinpanoja täyspaaston ajalta 10.5. – 13.5.-20 klo 21


Ensimmäinen täyspaastopäivä 11.5.2020

   Pitkän ilta- ja yörukouksen jälkeen nukuin harvinaisen hyvin. Heräsin 11.5. klo 9, olin väsynyt ja tunsin hieman kipua kyljessäni. Siksi päätin nukkua vielä tovin ja rukoilin, että saisin nähdä unessa, että mitä rakas Vapahtajani nyt oikein puuhailee siellä ylhäällä kirkkaudessaan(?) 

  Päätin siis pitää täyspaaston. Näin 11.5. aamupäivällä niin merkillisen ja uskomattoman unen ikään kuin värielokuvana, että päätin pitää sen vain omana tietonani, koska se oli tarkoitettu ainoastaan minulle!  

  Olen ennenkin nähnyt muutamia enneunia, jotka ovat toteutuneet, osa niistä jopa kirjaimellisesti! Tämä uni, jos se kirjaimellisesti toteutuu, lyö kirkkaasti laudalta aiemmat uneni! Unella on joka tapauksessa jokin hengellinen merkitys ja se liittyy tulevaisuuteeni! 

Luin paljon Raamattua: Neh. 11-13, Ester 1-10, Job 1-22 ja Apt. 12-14.



Toinen täyspaastopäivä 12.5.2020

 Näin tiistaita vasten yöllä kaksi eri unta: 

  Uni nro 1. Olin unessa Göteborgissa sinä aikana, jolloin ei vielä ollut yleisesti käytössä kännyköitä. Olin erään työryhmän kanssa meren rannalla kesäpäivänä. Meidät yllätti ylen ankara raekuuro. Kun näin sen lähestyvän ja piiskaavan paljaita kallioita varoitin ryhmän jäseniä ja kiirehdimme erään katoksen alle. 

  Se olikin tarpeen, sillä rakeiden seassa oli myös suuria rakeita. Poimin yhden niistä kämmenelleni. Se oli noin 15 cm pitkä ja noin 6 cm leveä, mutta paksuutta sillä oli vain noin 4 cm. Jos se olisi osunut terävä kärki edellä jotakuta meistä päähän, olisi tullut verta vuotava haava! 

  Uni tarkoittanee, että vaarat vaanivat meitä myös aivan yllättäen!

  
Uni nro 2. Edellinen uni jatkui siten, että menin kävelemään kallioille liki meren rantaa. Olin kahdesti liukastua ja luisua mereen, sillä märät kalliot olivat petollisen liukkaita sateen jälkeen! Ensimmäisellä kerralla sain sormillani otteen rosoisesta kallionkolosta ja toisella kerralla otin varovaisesti kengilläni askeleet sellaisiin kohtiin, joissa oli kalliossa rosoa ja koloja. Kuulin jonkun huutavan nimeäni ylhäältä ja vastasin: ”Tässä olen, Adonai!” 

  
Tuokin uni kertoo vaarojen vaanivan, ellemme ole alati varuillamme!  

  Muita unia en nähnyt, vaikka otin pari kertaa nokoset päivän mittaan. 

  Rukoilin useaan otteeseen ja luin eilen aloittamani Jobin kirjan loppuun (luvut 23-42) ja myös Apostolien teot loppuun (luvut 15-28).

 

Kolmas täyspaastopäivä 13.5.2020 klo 21 asti 

Näin kolme lyhyttä unta:

Uni nro 1. Oli syksy ja olin pelannut futista Stadissa ja kaverini oli jo lähtenyt kotiaan kohden. Hän huusi kaukaa minulle, että minunkin olisi aika jo lähteä kotiin. Vastasin huutamalla hänelle, että olen jo matkalla sinne. Olin kävelemässä sateisena päivänä pitkin luontopolkua, jossa oli rankkasateen jäljiltä isoja vesi- ja kuralammikoita. 

Onneksi minulla oli saappaat jalassa, sillä kuralammikoissa oli kuraa jopa 20 cm verran! Minua vastaan tuli useita ihmisiä, jotkut ressukat vain kävelykengissä. Koin, että kotimatkaa olisi lähes 10 km. 

Uni nro 2. Oli kuulas talvipäivä ja olin ollut jossakin tuttujeni luona. Kun lähdin kävellen sieltä kotiani kohden, niin päätin mennä oikotietä junaraiteen vierelle tehtyä ja tallattua polkua pitkin ja päätin painaa mieleeni tien, jota kuljen. Siellä minua vastaan tuli muutamia naisia ja nuorukaisia erilaisilla kulkuneuvoilla. Koin, että kotimatkaa olisi reilut 20 km. 

Uni nro 3. Olin ruokakaupassa ostoksilla ja valitsin 4 karjalanpiirakkaa. Muuan nainen tuli ja sanoi: ”Varo, sillä niissä voi olla koronavirusta!” Hän sanoi nähneensä jonkun koskettaneen niitä paljain käsin. Vastasin, että hyvä tietää, mutta ostan nämä silti, koska nämä ovat viimeiset ja huolehdin tarkoin hygieniasta. Sanoin, että kuumennan piirakat mikrossa niin hyvin, että kaikki virukset kuolevat.  

  Kahden ensimmäisen unen selitykseksi arvelen sen, että nuo matkat kotia kohden merkitsevät seuraavaa: 10 km+20 km = 30 km eli 30 vuotta lisää elinaikaa. Jos se toteutuu, elän sukuni vanhimmaksi mieheksi!  

  Kolmas uni oli varoitus siitä, että ruokakaupoissa jotkut koskettelevat ruokia sormin muuallakin kuin hedelmä- ja vihannestiskillä, vaikka aina pitäisi käyttää ottimia leivonnaisia valitessa.  

  Unella on myös hengellinen merkitys: Minun on syytä olla tarkkana, etten uskoisi väärennettyjä Raamatunjakeita ja niistä versoneita oppeja, joita on synnytetty useista nykyisistä raamatunkäännöksistä. Harhaoppi on paljon coronaa vaarallisempaa, koska se vie uskojansa helvettiin!

  
Rukoilin paljon ja moneen otteeseen vierain kielin ja ymmärryksellä kuten edellisinäkin päivinä ja luin aiempaa enemmän Raamattua. Luin Psalmit 1-50 ja koko Roomalaiskirjeen (luvut 1-16). 


Kokemuksia paaston ajalta


  Adonai auttoi minua tuona paastoaikana niin, ettei kurkkuni kuivunut, enkä kokenut pahoinvointia lainkaan! Vatsani toimi moitteettomasti ja huoneilman suhteellinen kosteus oli ensimmäisenä ja toisena pv:nä 40 % ja kolmantena 50% !

  Sain nukutuksi tuon kolmannenkin yön oikein hyvin, eikä kurkkuni kuivunut kuin vasta iltapäivällä noin klo 18. Siihen asti oli limaa noussut keuhkoistani kostuttaen kurkkuani ja valunut nenäontelosta kostuttaen kitalakeani ja suutani. Siitä alkaen sylkirauhaset kostuttivat suutani ja kun nielin sylkeä, niin myös kurkkuani aina klo 21 asti. 

  Myös sää suosi täyspaastoani, sillä 3. pv:nä satoi sopivasti ja ilman suhteellinen kosteus oli noin 50 %, kun se oli kahtena edellispäivänä ollut yli 40 %. Myös huonelämpötila oli ideaali +21 
º
C. 

  Olen paastonnut useita kertoja päivän ja lähes kahden täyspaastoja, sekä paljon pidempiaikaisia vesipaastoja. Silloin on useimmiten ollut vatsakipuja suolistossa, on oksettanut ja ollut ylen voimakasta väsymystä, jopa huimausta ja vaikeaa saada unta paastoajan öinä. 

  Tämä täyspaasto oli niihin nähden poikkeus. Nukuin hyvin, suolistoni toimi moitteettomasti ja kävin joka päivä kerran vessassa ulostamassa ja 2-3 kertaa virtsaamassa.

  
Oikea paaston lopetus on tärkeää ja jopa itse paastoa tärkeämpää! 

  Join huoneenlämpöistä hunajavettä ja söin pehmeäksi pureskeltua banaania. Join myös AB-jogurttia, sillä hyviä maitohappobakteereja tarvittiin, koska suun ja kurkun limakalvot olivat tulleet hyvin aroiksi ja tunsin kipua 3 päivänä paaston jälkeen. 

  Aloin syödä varovasti kiinteää ruokaa vasta 3.:na paaston jälkeisenä päivänä. Viikko paaston päättymisestä oli kurkku jo terve ja normaali.

  Kadotin hajuaistin kokonaan noin kuukaudeksi ja makuaisti heikkeni niin, etten maistanut makeaa lainkaan. Maistoin vain suolaista. Tänään 22.6. tätä paastoaikana tehdyistä muistiinpanoistani kirjoittaessani on hajuaisti osittain palannut ja makuaisti palannut jo lähes normaaliksi. 

 

Mitä voimme oppia tästä 3 vrk:n täyspaastosta? 

  Minä ainakin opin sen, että paaston aikana keuhkoistani tuli liikalimat yskimällä ulos, samoin nenäontelosta ahkerasti niistämällä. Päänsärky loppui jo paaston aikana ja kurkkukivutkin noin viikko paaston jälkeen! 

  On selvää, etten tule ottamaan mitään corona rokotetta, jollaista hirveällä kiireellä pyritään kehittämään eri puolilla maailmaa! 
 

  Raamattu antoi minulle ohjeen, miten voittaa COVID-19 tauti! 

  Jos sinä joudut samaan tilanteeseen, sairastut ja päätät corona-rokotteen oton sijaan mennä täyspaastoon tai vesipaastoon, niin se ainakin on varmaa, ettet tule saamaan mahdollisia sivuvaikutuksia tai muita kyseisen rokotteen mahdollisesti mukanaan tuomia muita tauteja. 
Lisäksi sinun kehosi oma immuunivastustuskyky vahvistuu! Kaiken maailman influenssa rokotteita ottamalla se jatkuvasti vain heikkenee.

  PS. Voimme oppia esim. koirasta sen, että jos se on kovin sairas, se paastoaa syömättä ja juomatta!
 

Miksi ihminen olisi koiraa tyhmempi?

- - -

COVID-19 pandemia voi liittyä seuraavaan:

  PS 2. Kehotan lukijaa katsomaan alla olevan videon, jossa on tekstitys myös suomeksi ja ihmettelemään sitä, mikä tavoite maailman valtaeliitillä on jo vuosia ollut nykyisen maailman väkiluvun vähentämiseksi lähes 8 miljardista noin 500 miljoonaan.

  Videossa ei tätä tavoitetta mainita, mutta eräänä keinona mainitaan tietynlaisen rokotteen käyttö.

https://www.youtube.com/watch?v=zqXxujvst6o&t=14s&fbclid


Luit oikein: väestönkasvun vähentämiseksi!
- - -

Päivitystä 11.6.2022

Koskien Covid-19 pandemiaa


Nyt reilun kahden vuoden jälkeen on meille koronan hoitoon valittujen lääkkeisiin kriittisesti suhtautuneille 
tullut täysin selväksi se tosiasia, että nykyinen globaali mRNA-injektointi on vaarallista petosta, jonka avulla isot lääkefirmat ovat saaneet tähtitieteellisiä voittoja onnistuttuaan lobbaamalla (ja mahdollisesti lahjomalla?) kansalliset ja jopa EU:n päättäjät piikittämään käytännössä pakkokeinoin valtaosan väestöstä injektioilla, joiden alkutestauksetkaan eivät täyttäneet eettisiä vaatimuksia.

Alkutestaukset tehtiin liian pienelle ja epähomogeenisen virheellisesti valitulle väestölle eli lähinnä terveille ja keski-ikäiselle väestölle, mutta ei vanhuksille ja sairaille lainkaan (siksi juuri injektoidut vanhukset ja sairaat sittemmin ovatkin massoittaen kuolleet). Lisäksi testaustuloksia tulkittiin tahallisesti väärin ja niiden data yritettiin julistaa salaiseksi peräti 75 vuoden ajaksi! Tosi härskiä touhua!
Oheinen kuvakaappaus osoittaa alkutestien tekotavan epäluotettavuuden:


USA:n FDA (Suomen THL:ää vastaava toimielin) hävisi oikeudessa kanteen ja sen mukaan USA:n Korkein Oikeus (Subreme Court), että kaikki mRNA-injektointien testausdata tulee julkaista noin vuoden sisällä. Osasta jo nyt julkaistua dataa ilmenee selvää vilppiä ja testaustulosten manipulointia ja mitäpä muuta voitaisiin odottaakaan Pfizer & BionTech firmalta, joka on tuomittu aiempina vuosina (vuodesta 2000 alkaen) yhteensä yli 10 miljardin USD:n sakkoihin valheellisesta mainonnasta ja muusta lääkkeisiin liittyvästä vilpistä. Asia ilmenee seuraavasta linkistä:

https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/pfizer

- - -

Tässä tilastotietoja USA:sta vuodelta 2021

TUTKIMUSTULOKSIA SYNTEETTISISTÄ PIIKKIPROTEIINEISTA

Ennen varsinaista aihetta:

Syöpien määrä on yli kolminkertaistunut USA:ssa (10 kk aikana) sen jälkeen kun sotilaita alettiin piikittää näillä mRNA-injektioilla!


Sitten varsinainen asia, joka selittää edellistä havaintoa:

(Seuraava lainaus on pitkän artikkelin lopusta koskien mRNA-injektioissa olevien synteettisten täyspitkien piikkiproteiinien myrkyllisyyttä)

>>Nämä perustutkimustulokset ovat hyvin hälyttäviä ja lisäävät todisteita sille, ettei ns. ”rokotteiden” koodittama täysipitkä piikkiproteiini ole elimistölle neutraali vaan myrkyllinen ja sillä on useita vaikutusmekanismeja. Vaikutus immunologiseen järjestelmään ansaitsee perusteellisen selvittelyn palauttamattomien seurauksien estämiseksi.

Artikkelin lähde: Pelastetaan Lapset -lääkäriryhmän tiedote <<

https://koronarealistit.com/viruses-lehti-koronapiikki-heikentaa-immuniteettia-ja-dna-vaurioiden-korjaamista/

Tässä myös linkki Japanin Ivermektiinin loistaviin tuloksiin, vaikka Suomessa tämän tehokkaaksi todetun vanhan lääkkeen käyttöä alettiin valheiden avulla ja sen hintaa noin 10-kertaiseksi korottamalla estää. Valehdeltiin lääkkeen olevan lähinnä vain hevosille matolääkkeeksi:


- - -

Myös seuraava mRNA-injektioiden kehittelemisen huippuasiantuntija varoitti jo vuonna 2020 vakavasti, ettei niitä saa käyttää ihmisjoukkojen injektointiin, koska niiden haittavaikutuksia ei ole selvitetty:

Lähes 30 vuoden ajan rokotteita kehittäneen ja mRNA-rokotteen keksinyt tri Robert W. Malone varoittaa linkin videolla, että nämä rokotteet aiheuttavat aivan liikaa vakavia haittoja ja ettei niitä ole testattu kunnolla niin, että niillä saisi rokottaa globaalisti!

https://tokentube.net/view?v=2429352175


- - -

Seuraavassa Suomen ylikuolleisuustilanne toukokuuhun 2022 mennessä

MITÄ SINÄ AJATTELET TÄSTÄ?

Eikö olekin järkyttävää, että viimeisten 5 kk:n aikana koronaan 😉 kuolleita on lähes kaksi kertaa niin paljon kuin kahden edellisen vuoden aikana yhteensä?

😉 Olen silti varma siitä, että useimmat viimeisen 5 kk:n aikana kuolleista ovat todellisuudessa kuolleet mRNA-injektioiden haittavaikutuksiin ja ylikuolleisuus yhä vain jatkuu, vaikka valtamedian päivittäiset pääuutiset on ilmeisen tahallisesti siirretty koskemaan Ukraina-Venäjä-sotaa...😧

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008874698.html


PS. Palaan myöhemmin tähän aiheeseen päivitysinfoa saatuani...

- - -

VENÄJÄN HYÖKKÄYS UKRAINAAN


Minut herätettiin 24.2.2022 varhain aamulla klo 4:55 eli juuri silloin, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Olin samana aamuna ollut netissä aina klo 02:00 asti ja ihmettelin unisena aikaista herätystä? Kysyin Adonai Yeshualta: "Koskeeko tämä herätys Ukrainaa?" Hän vastasi: "Koskee, kuuntele uutiset radiosta."

Kuuntelin klo 5 uutiset ja pääuutinen oli Venäjän sinä aamuna tekemä hyökkäys Ukrainaan. Sen kuultuani Pyhä Henki laskeutui ylleni murtavalla voimallaan, armon ja rukouksen henkenä. Lankesin kasvoilleni lattialle ja aloin rukoilla itkien Ukrainalaisten puolesta. Siitä eteenpäin rukoilin useita kertoja heille apua iltapäivään asti kyynelten virratessa silmistäni.

Tätä kirjoittaessani 12.6.2022 on tuota sotaa kestänyt jo yli 100 pv ja EU on asettanut useita raskaita pakotteita Venäjää vastaan, myös sellaisia joista EU itse kärsii suuria taloudellisia tappioita ja me suomalaiset sen mukana.
Kannatan kyseisiä pakotteita, sillä aseellisesti ylivoimaisen Venäjän hyökkäys itsenäistä naapurikansaa, jopa veljeskansaa vastaan on äärimmäisen julma!

Sodan seuraukset säteilevät koko maailmaan, sillä Ukraina on yksi maailman suurimmista leipäviljan tuottajista ja se on vienyt vuosittain ruokaviljaa jopa 400 miljoonalle ihmiselle! Venäjä on varastanut suuret määrät Ukrainan viljaa ja saartanut Ukrainan eteläosan rannikot, joiden kautta viljaa voitaisiin rahdata vientiin. Rautateitse sen kuljetus on erittäin kallista ja hidasta. Tästä aiheutuu
 Venäjän aiheuttama entistä pahempi nälänhätä maailmassa!

- - -

Arvoituksellinen enneuni 


Näin saman unen kolmesti saman pv:n aikana 24.7.-22


Koska uni oli selvä varoitusuni, niin päätin kirjata sen muistiin. Unen jälkeen kerron, mitä arvoituksellinen varoitusuni saattaa merkitä. Olen aiemminkin nähnyt kaksi arvoituksellista varoitusunta ja saanut rukoiltuani niille selitykset, mitkä myöhemmin ovat osoittautuneet oikeiksi.

Näin unen ensi kerran eilen, iltapäivälevon aikana. Sitten näin saman unen kahdesti viime yönä. Uni oli erittäin looginen, jännittävä ja yksiselitteinen.


Uni oli seuraava:

Näin päiväunessa nuoren tytön, iältään 12-vuotias, kävelevän yksin metsän halki ja tulevan uimalammelta. Yllättäen iso musta hevonen huomasi tytön olevan vaarassa ja ravasi hurjaa vauhtia hänen vierestään siihen suuntaan, mistä tyttö oli tulossa. 

Kohta hevonen palasi lähelle tyttöä, mutta syöksyi taas salamana siihen suuntaan mistä tyttö oli tulossa ja palasi sitten takaisin lähelle tyttöä. Taas sama toistui kolmannen kerran ja tyttö ja minä aloimme ihmetellä, mistä on kyse(?)

Kun tyttö saapui peltoaukealle, näin ison suden juoksevan aivan tytön kintereillä, vain noin 10 m päähän tytöstä. Silloin hevonen syöksyi taas vauhdilla isoa sutta kohti, joka vain vaivoin ehti väistää sen kaviot ja luikki takaisin metsään. Kun tyttö tajusi, mistä on kyse, alkoi hän juosta henkensä edestä kotia kohden ja pääsi onnellisesti perille.


Unen mahdolliset merkitykset ovat seuraavat:

1. Kyse on yleisestä varoituksesta, ettei ketään lasta saa jättää kävelemään yksinään metsässä, jos sillä alueella liikkuu susia, sillä sudet ovat jo osin urbanisoituneet ja tottuneet ihmisiin. Siksi ne ovat entistä rohkeampia ja saattavat pitää ihmistä saaliseläimenä. Etenkin jos susi on jo vanha, eikä jaksa juosta normaalia saaliseläintä kiinni. § Tämä merkitys on hyvin perusteltu. §
(Edesmenneen äitini kertoman mukaan hänen suvustaan on 1800-luvulla susi vienyt 9-vuotiaan tytön, joka lumipyryssä meni ulkovessaan, joka sijaitsi kaukana asuintalosta, navetan seinustalla. Tyttöä tai hänen jäännöksiään ei koskaan löydetty.)


2. Kyse on hengellisestä todellisuudesta, jonka mukaan jokaista taivaskotiin matkalla olevaa ihmislasta ja myös aikuista väijyy Paholainen niin kuin susi vaanii yksinäistä lammasta. Iso hevonen on hengellinen esikuva suojelusenkelistä vielä uskoa vailla oleville ja Pyhästä Hengestä jo uskossa oleville ja uudestisyntyneille kristityille. Ihminen ei itse useimmiten aavista vaaraa, joka häntä uhkaa kohdata, mutta sen huomaavat suojelusenkeli ja Pyhä Henki. He myös sotivat jatkuvasti puolestamme kaikkia pahuuden henkivaltoja vastaan. 
§ Tämäkin merkitys on hyvin perusteltu. §

3. Kyse on peruuttamattomasta varoituksesta koskien Suomi-neitoa ja susi merkitsee Venäjää! Siksi varoitus on peruuttamaton, koska näin saman unen kolmesti. Jo kaksi kertaa nähtynä olisi uni ollut Raamatun symboliikan perusteella peruuttamaton. Näen sen hengellisesti (vain yhtenä mahdollisena vaihtoehtona) seuraavasti: 
- Nuori tyttö merkitsee Suomi-neitoa, joka on vielä lapsi, sillä olemmehan olleet itsenäisenä kansana vasta vain hieman vajaa 105 vuotta. Useimmat Euroopan valtiot ovat olleet itsenäisinä huomattavasti kauemmin. Susi tarkoittaa Venäjää, iso hevonen puolestaan tarkoittaa Natoa. 

4. 
Kyse on peruuttamattomasta varoituksesta koskien Suomi-neitoa, mutta susi merkitseekin Natoa liittolaisineen. Siinä tapauksessa iso hevonen onkin Venäjä, joka tulee estämään Suomen liittymisen Natoon! Tätä tukee se seikka, että Venäjä on jo yli 20 vuoden ajan varoittanut ihan selkokielellä Suomea (ja Ruotsiakin) liittymästä Natoon. Venäjän mukaan liittymisellä tulee olemaan sotilaallisia seurauksia! 

- Pidän tätä selitystä uskottavampana kuin kohdassa 3. mainittua, huomioiden sen, että Nato suosii gender-ideologiaa. Siis homo- ja lesboideologiaa, joka on täydellisesti törmäyskurssilla Raamatun moraaliopetusten kanssa. Lisäksi Nato pitää islam-uskoisen Turkin jäsenyyttä tärkeämpänä kuin Suomen ja Ruotsin jäsenyyttä.

- On täysin mahdollista, että Turkki on sopinut salaa Putinin Venäjän kanssa, ettei se tule hyväksymään Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä. Siinä tapauksessa emme tule saamaan Naton jäsenyyttä. Silloin 'susi' eli Nato ei saa meitä valtaansa! Entä sitten Venäjä? Se olisi jo viimeisten 20 vuoden aikana vallannut Suomen, jos olisi tahtonut.

- - -

PS. Lisäys 8.8.2022: Muistin ison hevosen olleen unessa musta. Ilmestyskirjan ilmoituksen mukaan (jakeet Ilm. 6:5-6) se merkitsee myös nälänhätää ja koska hevonen oli iso, on nälänhätäkin oleva laaja ja ankara.

- - -

Keskustelin tästä unesta erään uskonveljen kanssa ja mainitsin, että on täysin mahdollista, että Matkustaja-autolautta Estonia upposi Venäläisen sukellusveneen torpedosta. Jotkut turmasta pelastuneet kuulivat ikäänkuin räjähdyksen ennen kuin alus alkoi vajota.

Matkustaja-autolautta M/S Estonian uppoaminen tapahtui keskiviikkona 28. syyskuuta 1994 kello 1.50 (UTC+2) sen ollessa matkalla reitillään Tallinnasta Tukholmaan. Estonia upposi alle tunnissa ja vei mukanaan yli 800 ihmistä.

On hyvä muistaa, että Viron presidentti Lennart Meri oli kutsuttu yhdessä monen Neuvostoliiton hajotessa itsenäistyneen alusmaan kanssa osallistumaan Naton yhteistyöneuvoston (NACC) kokoukseen joulukuussa 1992, johon oli kutsuttu kaikki vapautuneet Euroopan ja entisen Neuvostoliiton maat. Viro eli Eesti liittyi Natoon 2004, eli vasta 12 vuotta sen jälkeen.

Sitä ennen tapahtui tuo Estonia Matkustaja-autolautan uppoaminen epäilyttävissä olosuhteissa! Kyseessä saattoi olla Venäjän kosto(?)

Uskonveli, jonka kanssa keskustelin alussa mainitusta varoitusunesta tänään sanoi, että hän on menossa elokuun lopulla Viking Glory Matkustaja-autolautalla risteilylle ja Venäläinen sukellusvene voi upottaa senkin torpedolla!

Sanoin hänelle, että mikä muu olisikaan sopivampi tapa kostaa Suomelle ja Ruotsille niiden Natoon liittymisaikeet, kuin upottaa suurin näiden maiden välillä säännöllisesti seilaava Matkustaja-autolautta!

Viking Linen varustamon omistaa Ahvenanmaalla toimiva suomalainen Viking Abp, mutta sen suurin yksittäinen suuromistaja on 
Ruotsalainen holdingyhtiö Maelir AB 17,75 % osuudella. Osakeomistus on hyvin monimutkainen ja vaikuttaa siltä, että omistajina on ainakin puolet ruotsalaisia sijoittajia(?)

- - -

PS. Entisenä Matkustaja-autolautta suunnittelijana Wärtsilän Hietalahden telakalla (1973-75 esim. Song of Norway ja Finjet) en jalallani astu Kiinassa valmistettuun alukseen!
- Syy on tämä: Joitakin vuosia sitten saunoessani Raision uimahalli Ulpukassa, sanoi eräs rahtialusten varustamon johtaja, että 
hän sai suuren taloudellisen tappion ostettuaan kaksi Kiinasta tilaamaansa ja siellä valmistettua pienehköä rahtialusta.
- Kun hän suoritutti röngenillä ko. alusten hitsisaumojen tarkastukset Suomessa, löytyi hitsisaumoista posliinimurskaa ja posliinijauhetta! Alukset eivät ikinä kestäisi normaalia suurempaa rasitusta, mikä ilmenisi sen kohdatessa ahtojäätä tai myrskyä, vaan ne alkaisivät revetä hitsaussaumoistaan.

- Viking Glory on valmistettu Kiinassa! (Kenties halpa hinta ratkaisi valmistajan...)

Enneunien tulkinta on vaikeaa, ja etenkin silloin, jos ne ovat monitulkintaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti