torstai 14. maaliskuuta 2019

Seitsemäs joki - Luku 18


~ LUKU 18 ~


TURUSSA VUOSINA 2014 - 2019

Kerron erään parantumisesimerkin omasta elämästäni 


  Edellisen osan lopusta ilmenee, että olen kärsinyt hengitysongelmista jo vuosien ajan. Lisäksi alkoi sitkeä keuhkoputken tulehduskierre jo vuonna 2014. Kyse oli yhä pahemmaksi käyvästä ja usein toistuvasta kroonisesta keuhkoputkentulehduksesta. 

  Minulle näet diagnosoitiin myöhemmin krooninen keuhkoastma ja saan tarvittavat lääkkeet 65 % kelakorvauksin. Jouduin sitä ennen ottamaan kortisonikuurin noin 5 kertaa vuodessa ja koska pilleripurkissa oli kahden kuurin annokset, niin kuureja tulikin noin 10 per vuosi.

  Lisäksi kävin läpi neljä antibioottikuuria ja kurkkuni oli jatkuvasti käheä, jolloin laulamisesta ei tullut mitään. Jaksoin aika ajoin hädin tuskin hengittää ja kaltevan ylämäen nousukin hitaasti kävellen oli hyvin raskasta! 

  Kaksi uskonveljeä rukoili minulle terveyttä keväällä 2016 ja toinen heistä voiteli sitä ennen otsaani öljyllä, kuten Jaakobin kirjeen luvussa 5 kehotetaan. Kahteen vuoteen minun ei tarvinnut ottaa kortisoni- eikä antibioottikuuria! 


  Vaikka ehdin juuri sitä ennen ostaa reseptillä yhden kortisonipilleripurkin, mutta se oli avaamattomana yli kaksi vuotta. Käytin ne molemmat kuurit vasta vuonna 2018, toisen kesällä ja toisen loppuvuonna.

  Olkoon tuo esimerkkinä siitä, että vaikka en parantunutkaan loppuiäkseni, niin vanhurskaan rukous kannattaa aina, sillä se on tehokas ja voimallinen!


Näin sain sydämelleni kastaa uskoon tulleita


  Ollessani 1970-luvulla hesalaisen Jeesus-liikkeen tiimin kanssa Tampereella, kastoivat uskonveljeni Näsijärvessä neljä nuorta stadin friidua, joita kutsuttiin Haagan tytöiksi. He olivat koulukavereita keskenään. Huomasin, että heidät kastettiin vastoin Siionseurakunnan tapaa ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” ja ihmettelin sitä! 

  Kastajat oli näet kastettu Siionseurakunnassa ”Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen”. Siinä oli ilmeinen ristiriita!

  Saman kastetapaeron näin hieman myöhemmin myös Siionseurakunnassa, jossa muuan seurakuntalainen kastoi sielläkin roomalaiskatolisella kaavalla ”Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen”. Silloin sanoin sisimmässäni Adonai Yeshualle, josta käytin vielä tuolloin nimeä Jeesus: "Tahdon kastaa uskoon tulleet oikein. Rakas Vapahtajani, tahdon kastaa heidät vain Sinun nimeesi. Aamen." 

  Alla olevassa kuvassa näet minun kastavan Turussa uskonsa tunnustaneen miehen Adonai Yeshua HaMashiach HaNotzri Nimeen. Siis aivan oikein! 



  Kului aikaa noin 10 vuotta, jolloin Pyhä Henki johdatti minut tuntemaan Vapahtajani alkuperäiset heprealaiset nimet. Se tapahtui seuraavasti: Olin siihen aikaan jäsenenä Hesan Saalemissa ja vuonna 1980 pidettiin Hesassa suurtapahtuma nimeltä PEK (Pyhän Hengen Eurooppakonferenssi). 

  Kuuluin Saalemin telttaryhmään ja siksi tehtäväni oli pystyttää suurteltat muiden ryhmäläisten kanssa ja kokoustapahtuman jälkeen purkaa ne. Silloin sain seuraavasta kesälomastani viikon etukäteen vapaata työstäni, voidakseni olla mukana tapahtumassa, johon tuli osanottajia eri puolilta Eurooppaa, samoin eräs 4-henkinen messiaanisten juutalaisten lauluryhmä Unkarista. 

  Eräänä kokouspäivänä menin Espan puistoon kuuntelemaan konferenssin osanottajia, jotka lauloivat heitä varten pystytetyllä lavalla. Tuo kahden avioparin muodostama messiaanisten Unkarinjuutalaisten ryhmä lauloi upeasti. He olivat opetelleet laulun suomeksi ja alkoivat laulaa näin: 


  "Yeshua HaMashiach nimi on yli kaikkien. Israelin Pyhä, alku loppu hän kaiken on. Jolla on korvat hän kuulkoon, sanojaan tarkatkoon. Jolla on jano hän juokoon, armovirroista Yeshuan.” 

  Koin Pyhän Hengen voimakkaan läsnäolon ja tuo nimi ”Yeshua HaMashiach” jäi sisimpääni soimaan tuon laulun myötä. Ihmettelin sitä, että miksi tuo Vapahtajamme kaunis alkuperäisnimi on käännetty erilaiseksi muille kielille, vaikka erisnimiä ei saisi kääntää?


Nimiasian kirkastuminen vähitellen

  Muutettuani Göteborgista Turkuun 1990, aloin tutkia tuota nimiasiaa ja päädyin siihen, että apostolien täytyi käyttää kastaessaan heprealaista alkuperäisnimeä. Tämä nimittäin ilmenee myös nykyisistä suomenkielisistä Raamatuista, kun sitä lukee ymmärryksellä. 


  Kun luemme jakeet Apt. 4:5-12, niin on hyvä huomioida, että apostoli Pietari oli täynnä Pyhää Henkeä kun hän julisti pelastussanomaa Israelin korkeimmalle hengelliselle johdolle. Siksi on ilmeistä, että hän käytti tuolloin Jerusalemissa puhekielenä hepreaa! Hän puhui seuraavasti, myös Vapahtajamme erisnimet hepreaksi mainiten: 

>>5. Seuraavana päivänä heidän hallitusmiehensä ja vanhimpansa ja kirjanoppineensa kokoontuivat Jerusalemissa, 6. niin myös ylimmäinen pappi Hannas ja Kaifas ja Johannes ja Aleksander sekä kaikki, jotka olivat ylimmäispapillista sukua. 7. Ja he asettivat heidät eteensä ja kysyivät:
"Millä voimalla tai kenen nimeen te tämän teitte?" 

8. Silloin Pietari, Pyhää Henkeä täynnä, sanoi heille: "Kansan hallitusmiehet ja vanhimmat! 9. Jos meitä tänään kuulustellaan sairaalle miehelle tehdystä hyvästä työstä ja siitä, kenen kautta hän on parantunut, 10. niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Yeshua HaMashiach HaNotzri nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Elohim kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne. 

11. Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut'. 12. Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa, sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."
 <<

  Huomaamme edellä olevasta sen seikan, mitä useimmat raamatunkääntäjät eivät ole huomioineet. Nimittäin sen, että
Pietari viittasi ainoana pelastuksen tuovana nimenä vain Vapahtajamme heprealaisiin nimiin. 

  Tätä virhettä ei ole tehnyt messiaaninen, Yeshuaan Messiaanaan uskova juutalainen, David H. Stern kääntäessään alkuperäiskielistä englanniksi raamatunkäännöksen nimeltä ”Complete Jewish Bible” (CJB). Hän käyttää muutoin englantia, mutta säilyttää aina kaikkialla Vapahtajamme alkuperäisnimen Yeshua hepreankielisenä!

  Mitä tulee UT:ssa suomennettuun sanaan Herra, pitää se olla hepreaksi Adonai. Siksi lauseen "Jeesus on Herra" pitää kuulua "Yeshua on Adonai". Miksi näin? Siksi, että Herra ei viittaa jumaluuteen vaikka se kirjoitettaisiin kokonaan isoin kirjaimin. Sitä vastoin hebreankielinen nimi Adonai viittaa Vapahtajamme jumaluuteen.
Tästä johtuen jae Fil. 2:11 on CJB:n mukaan:

>>
...and every tongue will acknowledge that Yeshua the Messiah is Adonai...
<<
Se on suomeksi: ”…ja jokaisen kielen pitää tunnustaman, että Yeshua HaMashiach on Adonai…” (Ei siis siten, että Jeesus Kristus on Herra.)

  Ettei asia olisi taaskaan liian helppo, on syytä mainita, että sana Adonai on kiertoilmaisu Israelin Pyhään Majesteettiin viittaavasta sanasta YHWH, jota käytän muodossa Yehowah, vaikka liberaaliteologit vääntävät siitä ”Jahven”. 


  Vapahtajastamme käytän edellisen perusteella kasteen yhteydessä ilmaisua:
Adonai Yeshua HaMashiach HaNotzri, jossa HaNotzri on "Nasaretilainen".

  Kun tämä nimiasia tuli minulle selväksi, huomasin Pyhän Hengen johdattavan luokseni sellaisia uskovia, jotka tahtoivat tulla kastettavikseni luettuaan eräitä blogikirjoituksiani liittyen apostoliseen uskovien upotuskasteeseen *). Heitä on tullut eri puolilta Suomea. 

*)   http://kristinuskon-perusteita.blogspot.fi/2012/03/osa-5-uskovien-upotuskaste-vedessa.html

  Eräskin mies olisi tullut Oulusta asti Turkuun. Haastattelun perusteella hän uskoi kastamisen olevan vain merkityksetön muotoseikka. Siksi kieltäydyin kastamasta, koska juuri veteen upotettaessa ihmisen synnit annetaan anteeksi jakeen Apt. 2:38 mukaan ja kasteessa hänet pestään puhtaaksi synneistä jakeen Apt. 22:16 mukaisesti. 


  Lisäksi oikea upotuskaste liittyy Vapahtajamme opetuksen mukaan olennaisesti ihmissielun pelastukseen: Mark. 16:15-16.

>>15. Ja hän sanoi heille:
"Menkää kaikkeen maailmaan ja julistakaa pelastussanoma kaikille luoduille. 16. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu. Mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.<< 

  Moni lukee jakeen 16 virheellisesti näin:
”Joka uskoo, se pelastuu. Mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” He poistavat sanat ”ja kastetaan”, mikä viittaa nimenomaan aitoon apostoliseen uskoon siten, että joka todella uskoo, se menee myös uskovien upotuskasteelle!


Kolme esimerkkiä upotuskastetuista viime ajoilta

  Kun olin jo kastanut vuoden 2016 syksyyn mennessä 7 naista ja 6 miestä ja koska seitsemäs nainen oli edellisistä selvästi poikkeava ja hyvin koulutettu, niin kiinnostuin tietämään, kuka mahtaakaan olla seitsemäs mies? Nämä kasteelle tulleet ovat nimittäin olleet selviä johdatuksia ylhäältä. Painotan kuitenkin sitä, etten itse valitse kastettavia, vaan kastan vaikka suoraan katuojasta Yeshuan luo tulevat. 


  Edellytän silloinkin, että he ymmärtävät kasteen liittyvän olennaisena osana sielunsa pelastukseen ja että he tahtovat lähteä seuraamaan Adonai Yeshuaa opissa ja elämässä! Mitään erillistä teologista kastekurssia en heille järjestä, koska sellaiset ovat hanurista!

  Tuo seitsemäs nainen, peitenimeltä Ulla, sai kuulla kastamisestani eräältä tutultaan ja kastoin hänet meren rannalla Ruissalossa. Oli melkoinen aallokko ja 27.8. vesi oli jo melko viileää, mutta suostuin kastamaan hänet, kun hän tunnusti syntinsä. 


  Hän oli hyvin koulutettu ja kieltäytyi antamasta minulle kastekuvaa, jonka hänen ystävänsä otti Ullan kameralla, vaikka hän näkyi siinä vain kaukaa takaa päin.

  Hän näet pelkäsi, ettei saisi työtä luterilaisen kirkon parissa, jos paljastuisi, että hän on käynyt upotuskasteella. Lupasin, etten paljasta hänen nimeään ja kuva oli otettu kaukaa ja siinä näkyi vain hänen selkänsä.

  Kuva olisi kuitenkin ollut hyvä dokumentti vastedes kasteelle aikovia varten, koska olimme kumpikin pukeutuneet valkoisiin vaatteisiin. Silti Ulla kieltäytyi antamasta kuvaa. Sanassa sanotaan: "Ihmispelko panee paulan, mutta Yehowaan turvaava on suojattu!" 

  On säälittävää, että Ulla salaa näin tärkeän asian vain siksi, että ehkä ei muutoin voisi saada luopiokirkosta virkaa, etenkin kun hänen koulutuksensa suuntautuu muulle, kuin teologiselle alalle! 

  Tapasin seitsemännen miehen Turun Missiokahvilassa, jota ei enää ole. En kerro hänestäkään tietoja, joiden perusteella hänet tunnistettaisiin, vaan käytän hänestä peitenimeä Kari. Hän on hyvin koulutettu ja loistavasti työelämässään menestynyt todellinen älykkö! 


  Seuraavassa todellinen kuvaus tapahtumasta ja miten hänet johdatettiin uskovien upotuskasteelle: Häntä oli paljon painostettu menemään upotuskasteelle hänen sukulaisensa taholta, mutta tarkatessaan tämän elämää, hän huomasi, ettei se ollut yhtään sopusoinnussa hänen oppinsa kanssa, eikä Kari suinkaan halunnut tulla hänen kaltaisekseen. 

  Tästä syystä hän ei ollut suostunut menemään kasteelle. Opastin häntä useina tapaamiskertoina opettaen Raamatusta ja Ison Raamatun Tietosanakirjan useista kohdista upotuskasteen merkityksestä ja miten se tulee suorittaa. Lopulta hän ymmärsi ja ehdotti itse sopivan ajankohdan.

  Sovimme kastamisajankohdaksi tietyn päivän vuoden 2016 lokakuussa, Turun kylpylän uima-altaassa. Paholainen oli tietoinen kyseisestä päivästä ja onnistui aiheuttamaan sen, että kun Kari kaupungilla ollessaan kolme päivää ennen ko. kasteaikaa käveli sateensuoja avattuna rankassa sateessa ja kovassa vastatuulessa, niin eräs humalainen nainen ajoi kävelytiellä fillarilla kovaa vauhtia häntä päin. 


  Kari kaatui selälleen vesilätäkköön ja joutui olemaan sairasvuoteessa muutaman päivän. Onneksi hänelle ei tullut luunmurtumaa. Kun hän kertoi tuosta, olin varma, että paholainen oli tapaturman takana ja samaa arveli Kari itsekin, ennen kuin kerroin hänelle mielipiteeni. Hänellä on loogista ajattelukykyä. 

  Sovimme uuden kastamisajankohdan 25.10.2016 ja sitä paholainen ei enää kyennyt estämään. Rukoilin kastetta edeltävinä päivinä erityistä varjelusta Karille ja varmaan hän itsekin rukoili sitä. Kun hän oli kasteessa jo veden alla, huomasin hänen pitävän vasemmalla kädellään kiinni turvaköydestä, koska vedenvirtaus oli siinä voimakas. 

  Hänen kätensä oli siis virheellisesti ilmassa, veden pinnalla! Tempasin nopeasti hänen kätensä irti köydestä ja painoin sen veden alle. Hän oli siis hetkisen kokonaan veden alla! Havaitsin paholaisen yrittäneen ihan viime tingassa pilata kasteen Karin inhimillisellä virheellä. Raamatun opetuksen mukaan kastettavan koko keho pitää olla hetkisen veden alla. Upotuskasteessa on näet kyse hautauksesta. 

  Siinä kastettavan vanha elämä ja ruumis kaikkine synteineen haudataan kasteen kautta kuolemaan. Pahuuden ja pimeyden henkivallat ovat tätä aina valmiina sabotoimaan ja siksi meidän kristittyjen pitää olla alati valppaina! Osasin sen vuoksi olla erityisen valppaana, koska muistin miten Karia oli selvästi estetty menemästä kasteelle aiemmin sopimanamme ajankohtana! 

  Mitä tulee kahdeksanteen kasteelle tulleeseen naiseen, käytän hänestä peitenimeä Maija. Hän tuli vierailulle luokseni ja kertoi syyn siihen miksi tahtoi kasteelle. Muuan henkilö oli hänen kokemansa mukaan lievästi painostanut häntä menemään kasteelle, vaikkei hän itse silloin ollut vielä valmis eikä halukaskaan siihen. 


  Hän oli tuolloin vielä nuori, eikä sen vuoksi rohjennut kieltäytyä menemästä kasteelle. Nyt Maija tahtoi mennä omasta halustaan kasteelle. Hän ei tiennyt, että kastan vain Vapahtajamme alkuperäisiin heprealaisiin nimiin. Siksi selitin hänelle edellä mainitulla tavalla syyt siihen, miksi kastan ainoastaan sillä tavalla. Hänet oli aiemmin kastettu Jeesukseen Kristukseen, nimessä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen. 

  Kreikkalaiset nimet ovat virheellisiä ja kaste oli loppulitaniansakin puolesta valitettavasti roomalaiskatolinen harhakaste, sillä Apostolien teot opettavat neljästi, ilman poikkeusta, kastetta Vapahtajamme erisnimeen ilman litaniaa "Isä ja Poika ja Pyhä Henki". Kehotan, että lukija itse lukee koko Apostolien teot läpi voidakseen huomata saman asian!

  Maija tahtoi saada vielä ennen kasteelle menoa varmuuden, että olisiko kaste Yeshua nimeen oikea ja Vapahtajallemme otollinen kastetapa. Hän rukoili vastausta ylhäältä mennessään erääseen kristilliseen tilaisuuteen. Siellä oli vierailijana muuan laulaja, joka lauloi yllättäen hengellisen laulun suomeksi käyttäen Vapahtajastamme kuitenkin nimeä Yeshua! 


  Kaiken kukkuraksi hän sanoi laulun laulettuaan, että tuo laulu oli tarkoitettu erityisesti jollekin kokoukseen tulleelle! Maija ymmärsi laulajan tarkoittavan juuri häntä ja oli kovin yllättynyt! Maija meni vielä kokouksen päätyttyä keskustelemaan sielunhoitajan kanssa ja kysyi, että olisiko oikein, että hän menee uudelleen kasteelle Yeshua nimeen, vaikka hänet on jo nuorena kastettu upottamalla?

  Sielunhoitaja oli Hengen johdossa ja rohkaisi Maijaa tekemään juuri niin, koska tämä tunsi sydämessään johdatusta siihen. Siispä kastoin Maijan 13.2.2017. Kun julkaisin tämän saman kertomuksen hieman tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin fb:ssa jokin aika sitten ja Maija luki sen, niin hän tyrmistyi ja pyysi minua poistamaan sen, vetoamalla siihen, että se sisälsi rippisalaisuuksia. 


  Siinä hän oli väärässä, sillä en maininnut mitään hänen synneistään, enkä edes hänen sukupuoltaan, enkä sitä, kuka hänet aiemmin oli painostanut kasteelle! Hänen mielikseen poistin silti ko. artikkelin fb:stä. Nyt hieman myöhemmin tulin siihen tulokseen, että Maijan tapaus sisältää selvästi kaksi yliluonnollista Pyhän Hengen johdatusta kasteelle menosta. 

  Nimenomaan opettamalleni apostoliselle upotuskasteelle menosta, eikä niitä sen vuoksi saa pitää salaisuutena, vaan niistä pitää kertoa muillekin esim. seuraavan jakeen Ps. 96:2 kehottamana ja lisäksi siksi, että apostolinen upotuskaste liittyy harhakasteista poiketen olennaisesti ihmissielun pelastukseen:

>>Laulakaa Yehowalle, ylistäkää hänen nimeään. Julistakaa päivästä päivään hänen pelastustekojaan,<< 

  Harhakasteet eivät liity pelastukseen mitenkään, vaan ne johtavat harhaan!


Eräs ennusuni Suomen kansan tulevasta kohtalosta

  Tässä esikoiskirjassani näen tarpeelliseksi ja ajankohtaiseksi mainita rukouskohteena, eikä suinkaan ihmettelyn aiheena, vielä ennusunen, jonka näin Turussa 26.3.2006 varhain aamulla ja heräsin sen nähtyäni klo 6.24. Löydät tuon kirjoitukseni nimimerkillä "Taivasmatkalainen" seuraavasta linkistä ja voit tarkistaa, että se on todella vuodelta 2006: 

https://keskustelu.suomi24.fi/t/2785025/suomen-kohtalo!



Kopioin sen kokonaisuudessaan tähän alle:

>> Ennusuni Suomen kansan kohtalosta

Nähty Turussa 26.3.2006 aamuyöllä klo 6.24

  Olin unessa siirtynyt ajassa kauas menneisyyteen, aikaan jolloin Israelin kuningas Daavid oli hyvin vanha, kasvoiltaan ahavoitunut ja hieman ryppyinen. Haastattelin unessa ystävällisesti ja kunnioituksella häntä. 


  Kyselin muun muassa seuraavaa, mistä Raamattu ei kerro mitään, nimittäin että miten hänen isänsä ja äitinsä viimeiset vuodet sujuivat, sillä olivathan hekin joutuneet pakenemaan vanhalla iällään Daavidin luo turvaan kuningas Saulin vainoa. Daavid vastasi epäröimättä, että hänen äitinsä oli uskollisesti palvellut poikaansa Daavidia ja tämän lähintä ystävää voimiensa mukaan kuolemaansa asti. 

  Isästään Daavid mainitsi erään seikan, josta en tässä kerro, koska se ei liity aiheeseen. Kesken mukavan rupattelumme satuin vilkaisemaan ylös muutaman kumuluspilven verhoamalle sinitaivaalle ja näin Suomen siniristilipun upeana hulmuamassa keskitaivaalla maan ja taivaan välillä. 

  Mielestäni oli outoa, että lippu salkoineen seisoi tyhjän päällä, maan ja taivaan välillä. Kysyin kunnioittavasti Daavidilta: "Herrani Daavid, mitä merkitsee se, että Suomen lippu hulmuaa keskitaivaalla?" Sain todella yllättävän vastauksen. Daavid sanoi: "Suomi kuolee sinun kuolinpäivänäsi."

  Sen kuultuani näin, että lippusalosta katosi lippu vaijereineen. Sitten valkoinen lipputanko kallistui ja kaatui alas maahan saakka. Kaatuessaan se muuttui tummaksi oksaiseksi ja lahoksi puuksi! 
Kysyin Daavidilta, että milloin tuo tapahtuu. 

  Hän ei vastannut, mutta ikään kuin kuulin jonkun muun äänen vastaavan, että tuo aikamäärä voidaan laskea eräästä jo tapahtuneesta ajankohdasta lisäämällä siihen 70 vuotta ja että minä eläisin vielä 20 – 22 vuotta. Siis tuon lisätyn 70 vuoden jälkeenkö (?) Tarkkaa aikaa ei ilmoitettu, koska laskemisen alkuajankohtaa ei ilmoitettu. Hyvä näin.

  Siihen heräsin ja kun katsoin kelloa oli se 5.24, mutta kesäaika oli jo klo 6.24, koska Suomi siirtyi kesäaikaan viime yönä.

- - -

  Aika yllättävä viesti tuo unessa näkemäni oli. Kun pohdin seikkoja, jotka voisivat johtaa tuohon lopputulokseen, että Suomi katoaa kansakuntien joukosta, niin ainakin seuraavat seikat voivat olla siihen syynä:

- Suomi ei ole liittoutunut Luojansa kanssa, vaan Kristinuskoa on poljettu lokaan niin koulujen oppiaineista päätettäessä kuin yleisessä lainsäädännössämmekin.

- Maassamme on hyväksytty homo- ja lesbolakeja.

- Lisäksi on laista poistettu jumalanpilkkapykälä jne.

- Viimemainitun johdosta on nyt Suomen Euroviisuna menossa mitä iljettävin biisi nimeltään "Hard rock hallelujah", jossa viimemainitussa sanassa, kyseisen tekstin asiayhteydessä mielestäni pilkataan Israelin Pyhän pyhintä nimeä, sillä loppuliite -jah (hepreaksi YAH) on lyhenne Israelin Pyhän erisnimestä, jota uskonnollinen juutalainen ei uskalla edes lausua ääneen.

  Korkein sanoo sanassaan, ettei hän jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu. Tiedän esim. lähetyssaarnaaja Jukka Rokan nähneen myös Suomen tuhoutumisesta hyvin dramaattisen ennusunen sirppeineen, ruumisarkkuineen ja verenvuodatuksineen ja että Venäjä miehittää Suomen ja liittää sen itseensä.

  Näkemässäni unessa ei ollut yhtäkään veripisaraa tai ruumisarkkua, mutta lopputulos oli sama: Suomi katosi kansakuntien joukosta.

  Koska Israelin Pyhä on laupias ja armahtavainen, pitkämielinen ja suuri armossa, niin rukoilkaamme, että hän katuu, antaa meille suomalaisille anteeksi kaiken tekemämme pahan, ja sallii kansamme säilyä kansakuntien joukossa.

  Rukoillaan lisäksi, että saamme väkevän herätyksen uskovien keskuuteen ja että suuret joukot kansastamme ja pakolaistemme keskuudesta temmataan uskon ovesta sisälle Taivasten Kuningaskuntaan ennen tuomion ajan alkua.

  Sillä tuomio kohtaa kaikkia maailman kansoja ennen Messiaamme 1000-vuotisen valtakauden alkua maan päällä.

Kiitos, että otat tämän aiheen sydämellesi ja päivittäiseksi esirukousaiheeksi.

Israelin Pyhä sinua ja rakkaitasi siunatkoon!<<

- - -

  Olin jo unohtanut unen, mutta kun vuonna 2018 oli Ylessä uutinen, jonka mukaan veteraanipoliitikko Kimmo Kiljunen, joka on omistautunut siniristilippumme historian tutkimiseen, oli saanut läpi hankkeen, jonka mukaan Haminaan piti pystyttää suuri lippupuisto viimeistään vuonna 2018 juhlistamaan lippumme 100-vuotista taivalta, niin uni palautui mieleeni.

  Kuten lukija varmaan tietää, on kyseessä valtavan kokoinen Suomen lippu. Sen salko tulee olemaan Haminan lippupuistossa kaikkien muiden kansojen lippuja korkeampi ja itse lippu paljon niitä suurempi. Lipputanko on 100 m korkea ja lipun pinta-ala on 486 m2 eli jopa koripallokenttää suurempi!  


  Suomenlipun mittasuhteet on määritelty lippulaissa. Sen tulee olla korkeudeltaan 1/6 lipputangon korkeudesta, siis 16,667 m. Jotta mainittu pinta-ala täyttyisi ja lipun korkeus ja pituussuhde säilyisi, pitää korkeuden olla 17,2515 m. Tästä seuraa, että lipun leveyden tulee olla 1,633 x lipun korkeus eli 28,173 m. Pinta-alaksi pitäisi tulla 17,252 m x 28,172 m = 486 m2. 

  Lippu tulee olemaan pyöristettynä 17,3 m x 28,2 m. Siis jopa hieman suurempi kuin koripallokenttä (15 m x 28 m). Tuo lippu salkoineen on 30 maan lahja Suomelle. Lahjan antajista on Venäjä tullut mukaan tuntuvalla summalla. Se on paradoksaalista, sillä juuri Venäjä tulee valtaamaan Suomen!

  Lipputanko piti valmistaa puusta, mutta sitten sen materiaaliksi valittiin teräs.  Vielä 24.2.2019 oli kyseinen lippuhanke joutunut vastatuuleen, sillä lipputanko teetettiin Venäjällä. Sitä ei siellä tehty Suomessa hyväksyttyjen standardien mukaisesti. 

  Sen pystyttämiseen ei ollut saatu lupaa, mutta silti se pystytettiin. Lippua ei kuitenkaan silloin oltu vedetty liehumaan.

https://yle.fi/uutiset/3-10500077

  Nyt on viimeisin Ylen uutinen 12.3.2019 seuraava: 

https://yle.fi/uutiset/3-10684207


>>Lippufiaskolle päätös: Satametriseen salkoon voi viimein vetää maailman suurimman Suomen lipun. Haminan kaupunki on selvittänyt suuren lipputangon turvallisuutta alkuvuoden ajan.<<

  Mitä tulee ennusuneeni, on myös arkkipiispa Gustaf Johanssonin saama enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa vuonna 1920 sitä puoltava. Tässä kopio siitä: 


>>Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844 - 1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa: "Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana vuonna 1920 Gustaf Johansson oli iltakävelyllä. Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna. Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus oli vielä näin myöhään.

  Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

  Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota:
"Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten. Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen. Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.

  Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, elleivät Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä.”<<

- - -


 
Sain Adonai Yeshualta Hengen ilmoituksen vuonna 1980, että Eesti tulee pian saamaan itsenäisyyden. Sain kyseisen viestin suoraan valveilla ollessani, kun kysyin Adonai Yeshualta: ”Tuleeko Eesti pian saamaan itsenäisyyden?” Hän vastasi välittömästi: ”Tulee saamaan.” Kysyin: ”Milloin?” Hän vastasi: ”Hyvin pian.” 

  Viedessäni Tallinnaan baptisteille tuliaisia, kerroin samalla tuon saamani viestin heille lohdutukseksi, uskon ja toivon lisäämiseksi. Heidän ilmeistään päätellen he eivät uskoneet siihen. Se kuitenkin toteutui ”hyvin pian”. Kaikki näkemäni unet eivät ole toteutuneet, sillä kaikki unet eivät ole ylhäältä. 

Monet näkemäni unet ovat silti toteutuneet, jotkut niistä ihan kirjaimellisesti!


Kehotukseksi sinulle, joka luit tämän esikoiskirjani

  Meidän Luojamme, Yehowah Elohim, on lunastanut koko ihmissuvun sen kaikista synneistä Poikansa Yeshua HaMashiach’n Golgatan ristinuhrin kautta. Hän rakastaa kansoja ja on aina halunnut tehdä meille hyvää. Hän on aina halunnut pelastaa meidät! Saat lähestyä häntä nöyrin sydämin rukoillen!

5. Moos. 33:1-4

>>1. Tämä on se siunaus, jolla Elohimin mies Mooses siunasi israelilaiset ennen kuolemaansa; 2. hän sanoi: "Yehowah tuli Siinailta, Seiristä hän nousi loistaen heille. Hän ilmestyi kirkkaudessa Paaranin vuoristosta, tuli esiin kymmentuhantisesta pyhien joukosta. Hänen oikealla puolellaan liekitsi lain tuli. 

3. Hän rakastaa kansoja. Kaikki niiden pyhät ovat hänen kädessään. He laskeutuvat maahan sinun jalkojesi juureen, ottavat oppia sinun sanoistasi.<<



Maailmassamme on nyt paljon kärsiviä

  Elämme sellaisessa maailmanajassa, jossa on nyt meneillään historiallisesti laajimmat kristittyjen vainot, globaalin ilmaston muutoksen aiheuttamat luonnonkatastrofit ja tyrannien aiheuttamat nälänhädät. Niiden seurauksena maailmassa on satoja miljoonia ihmisiä, jotka kaipaavat apua hätäänsä! 

  Eilen 13.3.2019 saamani
Fida International ry:n raportin mukaan nyt on Pohjois-Koreassa sen historian kenties ankarin nälänhätä. Vaikka sen tyranni on siihen osaltaan syypää, niin
nyt suurin syy ruokapulaan on viime vuoden heikko sato, joka jäi ennätyksellisen kuivuuden ja maan mittaushistorian kuumimman kesän jäljiltä erityisen heikoksi. 

  Kuivuutta seuranneet ankarat rankkasateet, tulvat ja vähäsateinen talvi uhkaavat myös seuraavaa satoa. Jos voit tukea Pohjois-Korean lapsia, jotka eniten kärsivät nälänhädästä, niin löydät Googlella lahjoitustilin numeron.

  Jos sinä tahdot ja voit heitä auttaa, niin nyt on auttamisen aika! Jo Saarnaaja kehotti aikalaisiaan sanoen: (Saarn. 11:1-2)
1. Lähetä leipäsi vetten yli, sillä ajan pitkään sinä saat sen jälleen. 
2.  Anna osa seitsemälle, kahdeksallekin, sillä et tiedä, mitä onnettomuutta voi tulla maahan. 




Muutamia hyviä avustuskohteita

  Tunnustavien kristittyjen velvollisuus on tukea varoin ja rukouksin ennen kaikkea pelastussanoman levitystyötä niiden kansojen keskuudessa, joille ei sitä ole vielä julistettu. Voit tukea varoillasi seurakuntasi kautta tehtävää työtä tällä rintamalla ja raamatunkäännöstyötä eri puolilla maailmaa, tukemalla Wycliffe Raamatun Kääntäjien työtä. 

  Suosittelen ruotsinkieltä osaajille myös Ljus i Österin työn kannattamista. Voit tukea myös Suomen Pipliaseuran ja Avainmediajärjestön raamatunkäännöstyötä suomensukuisille kansoille Venäjällä, samoin Marttyyrien Ääni järjestöä vainottujen kristittyjen auttamisessa!

  Ei saa unohtaa myöskään israelilaisia, joille tulee myös viedä pelastussanoma Vapahtajastamme Adonai Yeshuasta! Heitä voit tukea
Suomen Israelin Ystävät ry:n kautta ja Jad Hasmonan moshavia Juudean vuoristossa sekä Jerusalemin Raamattukotia: Jerusalem Center for Bible Translators, PO Box 40258, Mevasseret Zion, 9080500, ISRAEL. 

  Jos olet jostakin syystä niin varaton, ettet voi tukea mitään noista tai mitään muutakaan kristillistä toimintaa,
niin rukoile, sillä rukous Pyhässä Hengessä muuttaa olosuhteita niissä kohteissa, joiden puolesta rukoilet, samoin sinun elämäsi olosuhteita! Tässä kohden olen ”kokemusasiantuntija”.

Jaak. 5:16 
>>Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte. Vanhurskaan rukous on voimallinen ja tehokas.<<
 


Loppulauseet kirjani lukijoille

 Jos jokin kohta kirjassani herätti sinussa ajatuksia ja kysymyksiä, niin voit ottaa minuun ensin yhteyttä: Leif Norrgård, Resiinaraitti 6 A 59, 20100 Turku. Tai myös meilillä: norrgard.leif@gmail.com 

(Puheluja otan vastaan vasta sen jälkeen, jos koen sen tarpeelliseksi) 

Toivotan lopuksi kaikille lukijoille Yehowah Elohimin siunausta Yeshua HaMashiach Nimessä seuraavan sydäntä koskettavan ja toivoa antavan laulun sanoin:

https://www.youtube.com/watch?v=wSAdRpO42wk 


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti